Dans fotografie op locatie met model Kiki

Dansen is een passie zo ook fotografie.
Een mooie ervaring om een passievolle danseres als Kiki te mogen fotograferen.
Met mijn voorliefde voor natuur en zijn mooie lijnenspel en het dieren rijk vol met beweging, was dit een een uitdaging om niet voorbij te laten gaan. Waar ik normaal altijd wel een plan heb, ging ik deze keer totaal niet voorbereid op pad, in een voor mij onbekende omgeving, met deze talentvolle dame voor een shoot. Dit smaakt naar meer moet ik zeggen, op locatie spelen met licht, natuur en een model met dansen als specialiteit.

De 8 beste dans fotografie

Dans fotografie, zwart wit, model op hooibaal

Hay girl lets dance

Dans fotografie Model spagaat in poort.
Dans fotografie Grand Jete.

Grand Jete, dans fotografie

Dans fotografie C Jump.

C Jump, dans fotografie

Dans fotografie Arabesque.

Arabesque, dans fotografie

Dans fotografie Abaresque.
Dans fotografie Abaresque.
Dans fotografie.

Deel deze post: